Medicii nu-i mai dau voie: Băutura la care trebuie să renunțe Regina Elisabeta a II-a. Rețeta unui cocktail regesc (VIDEO)

Regina Elisabeta a II-a a fost văzută recent în timp ce mergea folosind un baston. Iată că acum medicii i-au recomandat Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit să nu mai bea cocktailul ei preferat (și în general acest gen de băutură), și să consume alcool doar la ocazii speciale.

Potrivit Daily Star, Regina este „obosită” și „mai fragilă” decât înainte. Conform unor surse apropiate ale publicației menționate, Regina, în vârstă de 95 de ani, își va reduce angajamentele în lunile de iarnă. Apropiații trebuie să se asigure că acceptă mai puține invitații, că va evita treptele și că mașina ei se va opri mai aproape de locurile de desfășurare a evenimentelor.

Reuniune redusă de Crăciun

Regina a fost sfătuită de medici să renunțe la cocktailul Martini de seară și să bea alcool doar la ocazii speciale. De asemenea, este de așteptat ca Regina Elisabeta să găzduiască o reuniune de Crăciun mai redusă. Acest lucru înseamnă că este puțin probabil ca prințul Harry, soția Meghan Markle și cei doi copii mici ai cuplului să i se alăture la Sandringham, în Norfolk.

Meniul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii e neschimbat de decenii. Potrivit presei britanice care nu o scapă din ochi pe regină și tabieturile ei, se știe deja că îi place să își înceapă zua cu ceai și biscuiți și că devorează un bol cu cereale. De asemenea, adoră șampania. Dar dintre toate băuturile alcoolice, suverana se dă în vânt după cocktailuri. Și nu oricare, ci unul obținut din gin și Dubonnet, un aperitiv pe bază de vin, cu o concentrație de 19% alcool.

Conform The Telegraph, Regina nu pleacă niciodată la drum fără gin, Dubonnet și lămâi. Poate părea ciudat că Regina își ia permanent băuturile cu ea, dar totul se face din motive de securitate. Apropiații spun că suverana Marii Britanii bea zilnic, înainte prânz, un cocktail Dubonnet, în timpul mesei – un pahar de vin, iar după masă – un Dry Martini. Mai mult, Regina își încheie ziua, de obicei, cu un pahar de șampanie.

Cum se obține

Dacă vă întrebați cum se obține exact acest cocktail, expertul britanic William Hanson a postat nu demult un videoclip pe Instagram și YouTube, cu o demonstrație. Acestea susține că este o băutură răcoritoare, fructată, cu un gust ușor amărui. Mama Reginei a fost, de asemenea, un mare fan al acestui cocktail.

Iată cum se obține acest cocktail perfect din gin și Dubonnet, potrivit lui Hanson

  1. Utilizați un pahar pentru gin tonic cocktail
  2. Adăugați trei cuburi de gheață în pahar.
  3. Adăugați o parte gin (Regina preferă ginul Gordon)
  4. Adăugați două părți Dubonnet.
  5. La sfârșit, adăugați o felie de lămâie.
  6. Se amestecă și se bea ca aperitiv înainte de cină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...