Medicul Gabriel Diaconu, lui Vlad Voiculescu: „Ai pierdut un nou moment să taci, să respecți și să fii smerit”

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu critică anunțul făcut de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, conform căruia raportările deceselor de Covid 19 sunt eronate.  

„Ultima brumă de onoare pe care-ați fi putut-o avea, aceea de-a lăsa morții în pace, ați aruncat-o în praf, și-ați mai și lăsat a se înțelege că poate unii-or fi murit din alte cauze, dar alții poate-au fost ne-raportați.

În spatele fiecărei zi, când bate cucul pe la ceasul 1, se află oameni și durere. Să le batjocorești trăirea acestor oameni vădește o crasă lipsă de caracter, de minimă înțelegere a lumii. Poți să găsești minimă scuză unora care cu asta-și umplu timpul, flegmatul semenilor și râsul curcilor, dar tu,

Tu – pretins politician, demnitar, om cu proprietatea vorbelor – să-ți justifici impotența prin innuendo și suspiciune, când stai pe-un mandat scurt, și mortuar, de ministru al sănătății,

Ai pierdut un nou moment să taci, să respecți și să fii smerit. Cu mici excepții, cei 10 mii, și alți peste 15 mii înainte, au primit sprijin medical din partea colegilor mei care s-au luptat să-i scoată din ghearele morții. Acești oameni n-au fost uciși de mafia sanitară, sau de fanteziile DOTA ale pluseriștilor. Până la mafie te mănâncă incompetența”, a scris Gabriel Diaconu.

Acesta a subliniat că singurele beneficii de pe urma celor 113 zile de mandat al lui Voiculescu sunt cele legate de majorarea plafonului de hrană și „o scremută grilă ”agreată” în comitetul tehnico-științific de care s-ar râde orice om de știință de pe lumea asta cu minimă școală în spate”.

„Spectaculoasa dezvăluire a extantului Voiculescu, cum că raportările deceselor de COVID ”nu sunt reale”, vine să cimenteze argumentul de extremism partinic, narcisism malign și lipsă de scrupule pluseriste când vine vorba de buză umflată.

Prin afirmație, fostul ministru se descalifică. În timpul mandatului meteoric al lui Vlad Voiculescu, 10.000 de persoane (!) au fost declarate decedate de COVID. Unde sunt ”morții reali”, înaintea sa sau după ce-a preluat cârma Ministerului Sănătății?”, mai scrie medicul psihiatru.

Acesta arată că Voiculescu a avut instrumentul de-a revizui metodologia de constatare și raportare a decesului în contextul infecției cu noul coronavirus.

1 COMENTARIU

  1. Până la mafie te mănâncă incompetența ? Credem ca țigănia romanului este mult mai puternica decât mafia in alb și incompetenta alba.
    Vlad Voiculescu niciodată nu a fost oaia neagra’ asta fiind foarte clar pentru toată lumea civilizata.
    Vlad Voiculescu este băiatul curajos care a încercat din răsputeri sa ia taurul de coarne . Taurul find acel sistem de sănătate șubrezind sub ochii noștri, de mizerie, nepăsare și corupție ( 31 de ani d-lor )
    Singurul defect al lui Vlad Voiculescu a fost și este ca el’ Nu sa folosit de noua și ultima generație a tehnologiei de sec. XXI-lea, cum ar fi 4G cu trimitere rapida spre 5G.
    ( Pornind chiar de la acele camerele de supraveghere fie ele chiar si biometrice până la implementarea de noi programe de dezvoltare, tehnologice ale anului 2021-2030 )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...