Mega-operaţiunea cu dosare! Un singur judecător are peste 100 de dosare pe zi! EXCLUSIV

Magistrații din justiție ajung să judece pe zi chiar și mai mult de 100 de dosare. Se anunță o grevă și din partea judecătorilor.

Magistrații de la Judecătoria din Râmnicu Sărat au avut într-o singură zi 110 dosare, pe care le-a judecat o singură judecătoare.

În cadrul judecătoriei din Râmnicu Sărat se află o singură sală de judecată și sunt 5 judecători, câte unul în fiecare zi a săptămânii.

Spre exemplu, judecătoarea care a judecat în data de 27.04.2023 peste 100 de dosare, s-a plâns în sala de judecată că condițiile de lucru sunt extrem de dure, ajungând uneori să plece din judecătorie și după orele 21:00.

„Majoritatea dosarelor le citea printre rânduri și le dădea amânarea cauzei sau amânarea pronunțării”, ne-a spus o persoană care se afla în sala de judecată.

Curtea de Apel Ploiești are alte sentințe și pronunțări

Nu este de mirare că la Curtea de Apel Ploiești, ultima cale de atac, se ajunge să se dea o cu totul altă pronunțare decât Judecătoria Râmnicu Sărat sau Tribunalul Buzău, ajungând să fie judecați oameni nevinovați.

Magistrații ies în stradă

Se anunță proteste și în rândul magistraților, nu vor ieși în stradă pentru salarii mai mari, ci doar din cauza crizei de personal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...