Meghan Markle nu va naște la spital. Cine o va ajuta să își aducă pe lume copilul

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, nu vrea să nască la spital. Aceasta deoarece la nașterea primului copil și-a dorit acest lucru și nu a avut parte de el. Iar acum se „răzbună”.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, însărcinată cu cel de-al doilea copil, vrea sa nască acasă. Ea a încercat acest lucru şi cu primul ei copil, Archie, însă Casa regală britanică i-a recomandat să nască la un spital privat din Londra relatează ziarul spaniol ABC.

Ducii de Sussex au decis ca cel de-al doilea lor copil, o fetiţă, să se nască la reşedinţa lor din Montecito, în California. Mai sunt câteva săptămâni până la venirea pe lume a bebeluşului, iar cuplul a făcut toate pregătirile pentru apropiata sa naştere.

Acum pot alege liber

Dorinţa lui Meghan Markle este ca echipa medicală care o va asista la naştere să fie formată exclusiv din femei. Naşterea acasă a fost o opţiune şi pentru fiul lor, Archie, însă atunci nu aveau libertate de decizie deoarece făceau parte din familia regală britanică.

Meghan dorea să nască la reşedinţa lor din Frogmore Cottage când era însărcinată cu Archie. Până la urmă medicii i-au recomandat să meargă la spitalul privat Portland din Londra pentru a putea naşte„, a declarat o sursă apropiată ducilor de Sussex.

Acum când au renunţat la drepturile lor din familia regală, Harry şi Meghan pot alege liber ceea ce îşi doresc.

Naşterea acasă este o excentricitate care a fost întotdeauna la modă. Meryl Streep, Zara Tindall, sau Beyonce sunt câteva dintre vedetele care au ales să nască în casele lor. La această listă se va adăuga, dacă totul merge bine, şi Meghan Markle, potrivit agerpres.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...