Meghan Markle spune că schimbul de scrisori cu regele Charles din 2021 nu are legătură cu absența de la încoronare

Decizia lui Meghan Markle, soția prințului Harry, de a nu participa la încoronarea lui Charles nu a fost influențată de corespondența dintre ea și prințul de Wales din 2021 cu privire la prejudecățile din cadrul familiei regale.

Vineri, s-a aflat că ducesa de Sussex i-ar fi trimis o scrisoare lui Charles în urma apariției lui Harry și a lui Meghan la The Oprah Winfrey Show în martie 2021, după cum arată un raport al Daily Telegraph.

Meghan a declarat în cadrul interviului că un membru senior al familiei regale a discutat despre culoarea pielii fiului lor, Archie, în timp ce ea era însărcinată. Publicația a arătat, având la bază informații furnizate pe surse, că Meghan nu a considerat că preocupările pe care i le-a subliniat lui Charles, inclusiv maniera în care acuzațiile de hărțuire la adresa ei de către palat au fost tratate, au primit un „răspuns satisfăcător”, potrivit AlephNews.

Iată cum au răspuns la aceste informații soții Sussex printr-o declarație transmisă prin intermediul contului de Twitter al comentatorului regal Omid Scobie:

„Ducesa de Sussex își vede de viața ei în prezent, nu se gândește la corespondența de acum doi ani legată de conversații de acum patru ani…(…) Orice sugestie contrarie este falsă și sincer ridicolă. Încurajăm presa tabloidă și diverși comentatori regali să înceteze circul obositor pe care doar ei îl creează”, se arată în declarație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...