Meghan și Prințul Harry, război pe față (VIDEO)

Meghan Markle și Prințul Harry vor reveni în Marea Britanie luna viitoare. În timpul vizitei la Manchester, cei doi vor participa la One Young World Summit, unde, pe lângă ei, se vor afla și tineri lideri din 190 de țări.

Cei doi vor pleca apoi pentru scurt timp în Germania, dar apoi se va întoarce din nou în Anglia.

Ducele și ducesa de Sussex vor participa la WellChild Awards pe 8 septembrie. Potrivit presei britanice, cuplul nu se va întâlni în UK decât cu câteva rude.
După cum au aflat reporterii Daily Mail, „ducii rebeli” vor evita contactul cu Kate Middleton și Prințul William, dacă este posibil. Dar Megan și Harry speră să petreacă mai mult timp cu Regina Elisabeta. În acest caz, există doar  un impediment – la începutul lunii septembrie, Majestatea Sa va avea multe de făcut în legătură cu anunțul noului premier. Conform programului oficial, șeful guvernului va trebui să se întâlnească cu suverana în 6 septembrie.

Bebelușul cu numele Reginei

Designerul englez Nicky Haslam, care comunică îndeaproape cu toate persoanele cu titlul britanic (de la Ducesa de Cornwall la Prințul Michael de Kent), a spus că Harry și Megan urmau să-și numească fiica Doria, dar în curând s-au răzgândit și au decis să-i dea bebelușului numele Reginei.

Potrivit lui Nicky Haslam, înainte de a lua o decizie, ducii au decis să se consulte cu Regina. După apelul telefonic, Elisabeta a II-a a fost sigură că Harry și Meghan își vor numi fiica Elizabeth și nu Lilibet. Și cât de surprinsă a fost când a descoperit că cuplul i-a folosit porecla din copilărie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...