Melinda Gates s-a întâlnit cu avocaţi specializaţi în divorţuri încă din 2019. Ce o deranja la Bill Gates

Divorțul Melindei și a lui Bill Gates a lăsat cu gura căscată o lume întreagă. Deși cei doi nu au oferit detalii despre motivul care a dus la despărțirea lor, se pare că apropiații miliardarilor au început să „dea din casă”.

Melinda Gates începuse să se întâlnească încă din anul 2019 cu avocați, pentru a divorța de Bill Gates. Aceasta, considerată cea mai influentă femeie din lume, era deranjată de legătura pe care o avea Bill Gates cu Jeffrey Epstein, fostul miliardar condamnat pentru infracțiuni sexuale.

Declaraţia publicată lunea trecută de Bill şi Melinda Gates nu a oferit un motiv anume care a determinat ruptura între cei doi, însă apropiații acestora au început să spună lucruri.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, se arată în comunicat.

„Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că mai putem să ne dezvoltăm împreună în relaţia de cuplu în următoarea fază a vieţii noastre”, au explicat cei doi într-un comunicat postat pe reţelele de socializare.

Bill şi Melinda Gates au împreună două fiice – Jennifer şi Phoebe, în vârstă de 25 şi, respectiv, 18 ani – şi un fiu, Rory, de 21 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...