Membrii Consiliului de Administrație de la CFR Călători, marionetele directorului Dan Costescu

Cei șapte membri ai Consiliului de Administrație de la CFR Călători au demonstrat prin anumite decizii luate că sunt marionetele actualului director general de la CFR Călători, controversatul Dan Marian Costescu.

Practic, membrii bordului administrativ – Răzvan Dobre, Cătălin Costache, Gheorghe Saviuc, Nicolae Popovici, Florea Andrei, Claudiu Năstasă și Cristina Militaru, aprobă cu ochii închiși tot ce le bagă Coastescu pe sub nas.

Post de consilier… penal, dar cu dedicație de la Costescu

Una dintre aceste „dedicații” marca Costescu este Hotărârea CA nr. 63 din 24.11.2020 prin care se înființează la sucursale compartimentul de consilieri subordonat directorului de sucursală.

Aceste decizie este una aberantă și cam fără acoperire legală pentru că în urmă cu câțiva ani aceste compartimente de consilieri au fost desființate pentru că CFR Călători avea probleme financiare dar și pentru că nu se justifica activitatea acestora.

Ulterior, persoane din conducerea Ministerului Transporturilor au constatat că membrii CA habar nu au avut despre ce au aprobat.

La două zile după decizia CA, Dan Costescu emite Decizia nr.78/26.11.2020 prin aprobă înființarea postului de consilier pentru prietenul său directorul SRTFC Brașov, Ionel Dicu, care a candidat, fără succes, la alegerile din 6 decembrie 2020 pe lista Pro România pentru Camera Deputaților.

De fapt, Costescu a înființat postul de consilier la SRTFC Brașov pentru a-l reangaja pe prietenul său și a lui Dicu, fostul director de sucursală Gheorghe Rădulescu, condamnat în 2016 la 2 ani și opt luni cu suspendare pentru șantaj.

Ulterior, persoane din conducerea Ministerului Transporturilor au constatat că membrii CA habar nu au avut despre ce au aprobat, adică sunt marionetele lui Dan Costescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...