Membrii PMP se alătură PNL Buzău, consolidând partidul liberal. Un fost deputat riscă să rămână singur în PMP

Vineri, PNL Buzău a primit o veste importantă cu privire la consolidarea partidului, într-un moment în care politica locală cunoaște schimbări semnificative. Membrii Partidului Mișcarea Populară (PMP) au decis să se alăture echipei PNL Buzău, punând bazele unei noi echipe de opoziție în județ.

Această mutare strategică vine pe fondul creșterii puternice a PNL Buzău, care a atras și membri ai Uniunii Salvați România (USR) în ultimele luni. Într-o coincidență notabilă, ziua în care liderul PSD, Marcel Ciolacu, a efectuat o vizită la Buzău, PNL-ul s-a întărit cu oameni cheie din cadrul PMP.

Potrivit surselor politice, PMP-ul se pregătește să se alăture în bloc PNL Buzău, lăsându-l pe fostul său lider, Adrian Mocanu, să rămână singur în partid. Această mișcare vine într-un moment în care PNL Buzău pare să-și consolideze echipa cu politicieni influenți și respectați în comunitate.

Gabriel Avarmescu, președintele PNL Buzău, a făcut anunțul oficial pe pagina sa de Facebook, declarând: „Constantin Popa, consilier județean, s-a alăturat echipei PNL Buzău! Popică, așa cum îl cunosc buzoienii și toți cei apropiați, este unul dintre politicienii din județul nostru care se dedică trup și suflet comunității. A reprezentat județul nostru în Parlament în calitate de senator, iar din 2020 este consilier județean. Îi mulțumesc că a ales să vină alături de PNL Buzău, pentru ca împreună să facem echipă pentru buzoieni!”

Fostul senator Constantin Popa este cunoscut drept un om extrem de influent în Buzău și este implicat în diverse afaceri în domeniul prefabricatelor. Această alianță politică reprezintă o mutare semnificativă în peisajul politic buzoian și va avea un impact considerabil asupra viitoarelor alegeri și decizii politice locale.

Cu această nouă schimbare, partidul PNL Buzău și-a consolidat poziția în regiune și pregătește terenul pentru un viitor politic mai solid și influent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole