Membrii unei trupe rock, apariție de senzație pe social media: Au pozat nud

Membrii trupei rock Maneskin (proaspăt laureați ai Eurovision) încă sunt sub efectul unei apariții de zile mari pe rețelele de socializare. Au stârnit tot felul de reacții din partea fanilor, când acum ceva vreme trupa italiană a dat lovitura cu poze nud.

Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi și Ethan Torchio reprezintă una dintre cele mai de succes trupe rock, care s-a bucurat de extrem de multă expunere după ce au reușit să câștige concursul Eurovision. Membrii trupei au fost întrebați, vizavi de recentele poze, “De ce atât de fierbinte?”, iar Damiano nu a ezitat să dea un răspuns: “Pentru că sunt italian”.

Fanii au fost în delir și au arătat-o din primul minut de la postarea pozei pe contul trupei:“Arătați la fel de fierbinte chiar și îmbrăcați”, “Sunteți superbi”, în timp ce altcineva a scris:”Este prea mult!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...