Mersul trenurilor: Întârzieri din cauza condițiilor meteo

Publicat: 09 dec. 2020, 12:20, de Raluca I. Heroiu, în ESENȚIAL , ? cititori
Mersul trenurilor: Întârzieri din cauza condițiilor meteo

Mersul trenurilor este îngreunat de condițiile meteo nefavorabile. Se înregistrează întârzieri ale trenurilor care circulă spre și dinspre Constanța.

„Întârzieri în traficul feroviar sunt înregistrate din cauza temperaturilor scăzute, consemnate la această oră, în circulaţia trenurilor spre şi dinspre Constanţa, astfel: între Lehliu şi Săruleşti avem un tren de marfă defect, iar trenurile de călători au fost retrase pentru circulaţie pe celălalt fir, iar între Săruleşti şi Fundulea se acţionează cu o drezină pantograf la linia de contact de pe firul II şi liniile 3 şi 4 din staţia Săruleşti, pentru repunerea sub tensiune. Pe această distanţă trenurile de călători circulă pe un singur fir, iar în staţia Săruleşti doar pe liniile 2 şi 3”, precizează Oana Brânzan.

Confrom CFR SA, pe celelalte magistrale se circulă în condiţii normale.

Astfel, trenul IR 1586, pe relaţia Constanţa – Bucureşti, a acumulat o întârziere de 100 de minute, în condiţiile în care ora sosirii era 7:53, potrivit tabelei de Sosiri/Plecări din Gara de Nord”, conform purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Conform avertismentelor ANM, până miercuri dimineață este în vigoare o informare de vreme rea valabilă în toată țara.