Mersul trenurilor. Linia ferată București – Constanța a fost deblocată

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că a fost redeschisă magistrala București – Constanța.

Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă. La Fetești, unde cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, traficul e redirecționat pe un singur fir.

„Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă București – Constanța, dar la Fetești traficul este redirecționat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă.

Echipele de intervenție ale CFR SA au reușit până acum să repună pe șină toate cele 5 vagoane deraiate și, de asemenea, să termine lucrările de reparații la linia de cale ferată, inclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentarea locomotivelor cu energie electrică. Însă, unele intervenții în zona deraierii sunt încă în desfășurare”, transmit reprezentanții CFR.

Magistrala Bucureşti – Constanţa a fost blocată după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat la intrarea în stația Fetești.

CFR Călători a anunțat că a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, încă de la producerea incidentului, locomotive diesel şi electrice pentru a efectua circulaţia pe rute deviate prin Feteşti – Ţăndărei – Făurei – Buzău – Ploieşti şi respectiv Feteşti – Ţăndărei – Slobozia – Ciulniţa.

După traversarea rutelor deviate, trenurile și-au continuat deplasarea către destinaţiile finale, cu întârzieri de aproximativ 3 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...