Mesaj emoționant, dar și dur: Dan Negru critică învățământul în mediul online

Publicat: 10 ian. 2022, 20:30, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Mesaj emoționant, dar și dur: Dan Negru critică învățământul în mediul online

Dan Negru este cunoscut publicului larg pentru mesajele sale pertinente de pe rețelele de socializare. Celebrul prezentator vorbește deschis despre tot ce îl macină și îl deranjează. Cuvintele acestuia sunt apreciate și susținute de mii de urmăritori.

Vedeta a postat luni, 10 ianuarie, un mesaj emoționant pe conturile sale. Moderatorul TV are de reproșat mai multe lucruri. Acesta este nemulțumit de  sistemul de învățământ din România. Bărbatul a rupt tăcerea și a venit cu acuzați grave.

„E mai important pentru mine că fiu-meu, Bogdan, se poate juca de azi în curtea școlii decât că Djokovic poate juca la Australian Open. A început școala și pentru ăia mici. Școala online a fost un eșec care o să coste generațiile viitoare. Nimeni nu-și asumă eșecul școlii online!237 mii de copii nu au avut acces la internet. Degeaba ne lăudam cu cea mai mare viteză a netului, dacă un sfert de milion de copii n-au avut acces la el. „Învățătorul e o lumânare care arde luminându-i pe alții’ zicea Arghezi. Păi, sa fie lumină în școli”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Un eșec care o să coste generațiile viitoare

Postarea prezentatorului a făcut ravagii în mediul online și  a adunat peste trei mei de like-ur doar într-o oră. Se pare că urmăritorii vedetei s-au regăsit în cuvintele lui. Dan Negru a criticat învățământul în mediul online și l-a caracterizat ca pe  „un eșec care o să coste generațiile viitoare”.

Unul din patru copii a abandonat școala anul trecut. 26% a fost rata de abandon școlar în sate! În satele românești școala online a fost un eșec. Cei din generația mea, prin decizii haotice, vor distrige generațiile care vin. Să fie ăsta breaking news-ul începutului de an. Pentru că cine închide un spital, deschide un cimitir și cine închide o școală, deschide o pușcărie”, a afirmat  Dan Negru, săptămâna trecută.