Mesaj emoționant, dar și dur: Dan Negru critică învățământul în mediul online

Dan Negru este cunoscut publicului larg pentru mesajele sale pertinente de pe rețelele de socializare. Celebrul prezentator vorbește deschis despre tot ce îl macină și îl deranjează. Cuvintele acestuia sunt apreciate și susținute de mii de urmăritori.

Vedeta a postat luni, 10 ianuarie, un mesaj emoționant pe conturile sale. Moderatorul TV are de reproșat mai multe lucruri. Acesta este nemulțumit de  sistemul de învățământ din România. Bărbatul a rupt tăcerea și a venit cu acuzați grave.

„E mai important pentru mine că fiu-meu, Bogdan, se poate juca de azi în curtea școlii decât că Djokovic poate juca la Australian Open. A început școala și pentru ăia mici. Școala online a fost un eșec care o să coste generațiile viitoare. Nimeni nu-și asumă eșecul școlii online!237 mii de copii nu au avut acces la internet. Degeaba ne lăudam cu cea mai mare viteză a netului, dacă un sfert de milion de copii n-au avut acces la el. „Învățătorul e o lumânare care arde luminându-i pe alții’ zicea Arghezi. Păi, sa fie lumină în școli”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Un eșec care o să coste generațiile viitoare

Postarea prezentatorului a făcut ravagii în mediul online și  a adunat peste trei mei de like-ur doar într-o oră. Se pare că urmăritorii vedetei s-au regăsit în cuvintele lui. Dan Negru a criticat învățământul în mediul online și l-a caracterizat ca pe  „un eșec care o să coste generațiile viitoare”.

Unul din patru copii a abandonat școala anul trecut. 26% a fost rata de abandon școlar în sate! În satele românești școala online a fost un eșec. Cei din generația mea, prin decizii haotice, vor distrige generațiile care vin. Să fie ăsta breaking news-ul începutului de an. Pentru că cine închide un spital, deschide un cimitir și cine închide o școală, deschide o pușcărie”, a afirmat  Dan Negru, săptămâna trecută.

1 COMENTARIU

 1. Ce ar trebui să știe părinții despre varianta Omicron COVID-19 ?
  – Omicron are cel puțin 50 de mutații și 32 de proteine ​​​​spike, dar este prea devreme pentru a spune dacă este periculos.
  – Simptomele lui Omicron sunt neobișnuite și mai blânde decât varianta Delta.
  – Cea mai bună protecție este încă vaccinul disponibil.
  (Bloomberg) – O tulpină de Covid-19 care combină delta și omicronul a fost găsită în Cipru, potrivit Leondios Kostrikis, profesor de științe biologice la Universitatea din Cipru și șef al Laboratorului de Biotehnologie și Virologie Moleculară. Descoperirea a fost numită „deltacron” datorită identificării semnăturilor genetice asemănătoare omicronilor din genomurile deltei, a spus el.

  Kostrikis și echipa sa au identificat 25 de astfel de cazuri, iar analiza statistică arată că frecvența relativă a infecției combinate este mai mare în rândul pacienților internați din cauza Covid-19, în comparație cu pacienții care nu sunt internați. Secvențele celor 25 de cazuri de deltacron au fost trimise la GISAID, baza de date internațională care urmărește modificările virusului, pe 7 ianuarie.
  Dan Negru este un elev absent de la noua tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...