Mesaje de Sf Nicolae. Urări pentru cei care își serbează astăzi onomastica

Publicat: 06 dec. 2020, 07:00, de Mihaela Ionescu, în ACTUALITATE , ? cititori
Mesaje de Sf Nicolae. Urări pentru cei care își serbează astăzi onomastica
Mesaje de Sf Nicolae

Românii îl sărbătoresc pe 6 decembrie pe Sfântul Nicolae. Este o zi specială având în vedere că tot astăzi cei mici îl așteaptă pe Moș Nicolae să le pună cadouri în ghetuțe. Ziarul Puterea.ro a selectat mai multe mesaje pe care le puteți trimite celor care își serbează astăzi onomastica.

Peste 750.000 de români poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae, care este sărbătorit astăzi.

Astfel, acestea sunt câteva dintre mesajele pe care le puteți transmite celor dragi care au nume derivat din cel al Sfântului NIcolae și își sărbătoresc pe 6 decembrie ziua de nume:

Mesaje de Sfântul Nicolae

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!”

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate şi fericire şi ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani!”

„O zi specială pentru un om deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Ne gândim cu toții la tine, și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La mulți ani!”

„La mulți ani, de Sfântul Nicolae! Să ai parte de multă sănătate, bucurii si multe împliniri. Sa te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu!”.

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!”

„Azi, de Moș Nicolae îmi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iți doresc ca aceasta perioada sa iți aducă multa zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău si sa poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflet si multa fericire! La mulți ani!”.

„De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

 „Îți doresc ca ziua numelui să iți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani!”

 „O zi specială pentru un prieten deosebit. La mulți ani de ziua numelui tău!”

 „Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!”

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulţi ani!”

„Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

Urări amuzante de Sfântul Nicolae

„La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!”

„Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!”

„Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.”

„Moş Nicolae m-a rugat să-ţi transmit că vine la noapte să îţi lase o duzină de nuiele!”

„Moşuleţ, dacă las mai multe ghete primesc mai mulţi bani?”