Mesaje de Sfântul Ștefan. Urări pentru cei care își serbează astăzi onomastica

Publicat: 27 dec. 2020, 07:00, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Mesaje de Sfântul Ștefan. Urări pentru cei care își serbează astăzi onomastica
mesaje de sfântul ștefan

A treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Ștefan, primul martir creștin condamnat la moarte de autoritățile iudaice din Ierusalim. Sărbătoarea este marcată cu cruce roșie în calendar și este celebrată de peste 270.000 de persoane.

Dacă ai apropiați care își sărbătoresc onomastica, mai jos sunt câteva mesaje de Sfântul Ștefan pe care le poți trimite celor dragi.

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Ștefan

 •  Istvan (este ungurescul pentru Ștefan)
 • Fănel;
 • Ștefania;
 •  Fănica;
 •  Ștefana;
 • Fana;
 • Fănuța;
 •  Ștefănuț;
 • Fane;
 • Ștefănel;
 • Ștefanida;
 • Fanache;
 • Ștefănică;
 • Ștefănuț.

Mesaje de Sfântul Ștefan

„Sfântul Ştefan să îţi călăuzească paşii şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine “La mulţi ani!”

„Ştefan(a) te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.”

 „Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!”

„ Sfântul Ştefan căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase că speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!”

„Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inimă plină de speranța, iar în lumea să găsești numai fericire! La mulți ani!”

„Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine”.

„Un gând bun și-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Ștefan să va ocrotească / Visele să va-mplineasca! / La mulți ani!”

„Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!”

Mesaje de Sfântul Ștefan

„Ștefan – Hai noroc și voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Și-i motiv de sărbătoare! La mulți ani!”

„De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani Ștefane!”

„Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani dragul meu Ștefan!”

„La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! La Mulți Ani!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!”

„Îţi urez că ziua ta să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar în lume să găseşti numai fericire! La mulţi ani!”

“La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casă plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!!”

 „La mulţi ani şi fie că Sfântul Ştefan să te călăuzească mereu!”

 „Priveşte această zi specială că pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine. La mulţi ani!”

„La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Ştefana/ Ştefan!”