Mesaje: Rusul Daniil Medvedev: ”Vreau pace în întreaga lume”. Belarusa Arina Sabalenka: ”Sunt foarte îngrijorată”, ”Sper doar să fie pace”!

Rusul Daniil Medvedev și belarusa Arina Sabalenka și-au exprimat speranțe de pace și de  încetare a conflictului din Ucraina, declarând că au simțit la propriu condamnarea acestui conflict când oficialii din tenis au eliminat orice mențiune la țările lor de origine la turneul de la Indian Wells (California), relatează Reuters și Agerpres.  

Înaintea debutului turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells, Medvedev, liderul clasamentului ATP, a declara: „Mesajul meu este întotdeauna acelaşi: vreau pace în întreaga lume. Cred că fiecare jucător de tenis va spune acelaşi lucru”.

În ultimele zile, foști lideri mondiali ca Maria Șaparova, Andy Murray sprijină cu fonduri copiii afectați de invazie, iar Iga Swiaek poartă o pangliă în culorile drapelului ucrainean la meciurile de la Indian Wells și speră că și alți sportivi să se alăture demeresului ei.

Arina Salabalenka din Belarus, aliată a Rusiei în acțiunea militară împotriva Ucrainei, a declarat că ar purta această panglică și că: „Mă simt foarte tristă şi îmi pare foarte rău cetăţenii ucraineni care şi-au pierdut casele în timpul războiului. Sunt foarte îngrijorată din această cauză, dar, din păcate, nu este sub controlul meu. Sper doar să fie pace”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...