Mesajul Guvernului de Anul Nou: Să începem anul 2021 cu încredere că vom trece cu bine încercările pandemiei

Guvernul a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj în care îndeamnă la încredere, înainte de trecerea în 2021. ”Să începem anul 2021 cu încredere că vom trece cu bine încercările pandemiei, pentru ca viaţa să revină cât mai curând la normal”.

 “Se încheie un an dificil, în care am resimţit cu toţii presiunea crizei sanitare şi a restricţiilor care ne-au schimbat viaţa radical. Depinde de fiecare dintre noi să depăşim cât mai curând această perioadă, protejându-ne sănătatea şi protejându-i pe cei dragi nouă. Să începem anul 2021 cu încredere că vom trece cu bine încercările pandemiei, pentru ca viaţa să revină cât mai curând la normal.

Un an nou cu sănătate, bucurii şi împliniri pentru fiecare român! La Mulţi Ani!”, este mesajul postat, joi seară, pe pagina oficială a Guvernului.

Palatul Victoria a fost iluminat în culorile Tricolorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...