Ce spune Nicu Alifantis, după moartea lui Victor Socaciu

Publicat: 28 dec. 2021, 14:30, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
Ce spune Nicu Alifantis, după moartea lui Victor Socaciu

Într-o intervenție în cadrul unei emisiuni TV, Nicu Alifantis a transmis un mesaj emoționant după vestea morții lui Victor Socaciu. „Omul ăsta chiar ar mai fi putut să facă foarte multe lucruri”, a spus Nicu Alifantis, printre altele, despre Victor Socaciu.

A fost o veste îngrozitoare. Într-adevăr Victor a fost un artist pentru că a avut har, pentru că ne lasă acum niște cântece deosebit de frumoase, iar puterea glasului lui, felul în care umplea șcena prin prezența sa, o să fie lucruri de care ne vom aminti cu drag și le vom duce lipsa. În clipa în care moare un artist e foarte trist pentru că rămâne în urmă o rană, iar anii trec, iar astfel de răni devin din ce în ce mai dese.

Dumnezeu îl iubește, și așa cum Dumnezeu îl iubește l-am iubit și noi, și toți cei care i-au iubit muzica și au venit la spectacolele sale. În momentele astea ai un sentiment de revoltă și îți spui fir-ar să fie, omul ăsta chiar ar mai fi putut să facă foarte multe lucruri. Dumnezeu să-l odihnească, condoleanțe familiei și prietenilor și tuturor iubitorilor muzicii folk”, a spus Nicu Alifantis la Antena 3.

Victor Socaciu avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a trecut printr-un transplant. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni.