Mesajul prin care Ioana Simion dă de înțeles că divorțează de Ilie Năstase: „Răbdarea mea a luat sfârșit!!!”

Ilie Năstase (75 de ani) și Ioana (45 de ani) se pare că nu traversează cea mai bună perioadă pe plan sentimental. Femeia a anunat pe rețelele sociale că „astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit”.

 „Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!!
Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele…răbdarea mea,iertarea mea, voința și bunele intenții.
Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere,chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.
RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!
In toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc!
Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine.
Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!!!
Va mulțumesc frumos,pentru înțelegere!
Cu deosebit respect, IOANA
!, a scris pe Facebook, Ioana Năstase.

Fostul mare sportiv are 4 fete și un băiat. Cu Dominique Grazia s-a căsătorit în 1972, căcnicia durând 10 ani. Năstase și modelul belgian au un copil, pe Nathalie. În 1984, Năstase s-a căsătorit cu Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. Cei doi au divorțat după 14 ani. În 2004, Năstase s-a recăsătorit cu Amalia Teodosescu, iar în 2010 au divorțat. Cei doi au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra. Ilie Năstase a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt, până la mariajul cu Ioana Simion.

Ilie Năstase a câștigat 83 de titluri ATP în carieră, dintre care două de Grand Slam, la US Open (1972) și la Roland Garros (1973). De asemenea, a câștigat de patru ori Turneul Campionilor, în timp ce cu echipa României a jucat de 3 ori finala Cupei Davis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole