METEO Cod galben de ceață în 26 de județe și în București

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţa, atenţionări Cod galben de ceaţă densă în mai multe localităţi şi zone din 26 de judeţe, inclusiv în municipiul Bucureşti.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în judeţele Galaţi şi Vrancea (zona joasă) se va semnala ceaţă, fenomen care reduce vizibilitatea, local, sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Ceaţa va persista, până la ora 10:00, în municipiul Bucureşti, dar şi în zeci de localităţi din judeţele Gorj, Olt, Dolj, Ialomiţa, Argeş, Buzău, Prahova (zona joasă), Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa (zona joasă) și în zona joasă a judeţelor Caraş-Severin, Arad, Bihor şi Timiş. În zonele joase şi depresionare din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş ceaţa va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...