Meteo: Cod galben de vânt puternic în mai multe regiuni ale țării

Meteorologii anunţă, joi, cod galben de vânt puternic în sudul Banatului, în Carpaţii Meridionali, în Dobrogea şi în estul Munteniei.

În zonele joase, vântul va ajunge la 55 – 65 de kilometri la oră, iar pe creste se poate ajunge la 100 de kilometri pe oră, transmite News.ro.

ANM anunţă că, de joi de la ora 12.00, până vineri la ora 06.00, în sudul Banatului şi în Carpaţii Meridionali vântul va avea intensificări cu viteze în general de 60…80 km/h, iar pe creste de peste 90…100 km/h, spulberând zăpada.

”Unele intensificări ale vântului se vor semnala şi în restul Banatului, dar pentru intervale mai scurte de timp”, a transmis ANM.

De asemenea, meteorologii anunţă că, vineri, între orele 08.00 şi 22.00, este cod galben în Dobrogea şi în estul Munteniei.

”Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 55…65 km/h, iar în zona litoralului şi a Deltei de peste 70 km/h”, a mai transmis ANM.

Avertizarea vizează judeţele Alba, Argeş, Brăila, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Mehedinţi, Sibiu, Tulcea şi Vâlcea.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Grindeanu arunca bomba. ”E timpul să avem si presedinti de stanga”

Grindeanu aruncă bomba. ”E timpul să avem și președinți de stânga”....

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost invitat recent la o emisiune de televiziune unde a vorbit despre alegerile prezidențiale de anul acesta, dar și...

Plătește sigur și ușor cu paysafecard în cazinourile din  România

Paysafecard este o metodă populară de alimentare a conturilor de jucători în cazinourile online, fiind acceptată în 28 dintre cele mai renumite platforme de...