Avertizare meteo de vreme severă: Meteorologii anunţă furtuni şi ploi în următoarele 48 de ore

Specialiștii Administrației naționale de Meteorologie au emis o avertizare de vreme rea pentru următoarele ore. În mai multe zone ale țării sunt așteptate ploi torențiale și vijelii puternice.

Mai multe zone din țară vor fi afectate de vijeliile puternice și de ploile torențiale ce vor începe de la ora 19:00, 16 septembrie, și vor ține până pe 18 septembrie, ora 10:00.

Astăzi, începând cu ora 19:00, se vor semnala averse însemnate cantitativ, vijelii puternice și chiar și grindină. În intervalul menționat în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice și izolat căderi de grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 20…25 l/mp și izolat 30…40 l/mp.

Totodată, vântul se va intensifica temporar în majoritatea regiunilor, cu viteze, în general, de 45…50 km/h, iar în zona montană înaltă, de peste 70 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...