„Metoda pizza” prin care o femeie s-a salvat din mâinile unui agresor

O femeie s-a salvat printr-o metodă inedită din mâinile unui bărbat care o agresa. Victima a sunat la 112 și a comandat o pizza.

Incidentul s-a petrecut în Milano, Italia. Un bărbat din Maroc în vârstă de 25 de ani a fost arestat pentru că ar fi agresat-o pe fosta sa parteneră.

Cei doi s-au despărțit la sfârşitul lunii ianuarie 2021. Femeia în vârstă de 33 de ani a acceptat să se întâlnească week-end-ul trecut cu fostul său partener. Întâlnirea s-a lăsat însă cu violențe din partea bărbatului.

De teama de a striga după ajutor, femeia a găsit o metodă inedită prin care să salveze. A sunat la 112 sub pretextul de a comanda o pizza Margherita. Din conversația telefonică salvatorii au înțeles gravitatea situației și au trimis un echipaj de poliție la locul faptei.  

Conform Mediafax, femeia a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost arestat.

Victima a recunoscut faptul că nu este prima oară când este agresată de fostul său iubit.

Metoda pizza este deja cunoscută și criculă pe rețelele de socializare. Pe diverse platforme de comunicare precum TikTok sau Facebook circulă clipuri video în care apar femei agresate care sună la numărul de urgențe pentru a se salva sub pretextul de a comanda o pizza. un astfel de exemplu poate fi văzut AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...