Metoda prin care Ucraina și-a mărit numărul de tancuri, deși nu a primit vreunul din străinătate

În pofida faptului că a înregistrat și pierderi, Ucraina are în prezent cu 43 de tancuri mai mult decât la începutul războiului. Explicația vine de la numărul mare de tancuri capturate intacte de la forțele ruse, conform publicației Business Ukraine.

Potrivit datelor transmise de autoritățile naționale, Ucraina a pierdut 74 de tancuri în luptă, dar a confiscat până acum 117 tancuri de la armata invadatoare.

Conform Ukrainski Pravda, care citează Ministerul Ucreinean al Apărării, până vineri fuseseră distruse 561 de tancuri și 1.625 de blindare ale armatei invadatoare. De asemenea, rușii pierduseră peste 16.000 de soldați din cei 150.000, cât au fost deplasați în zona de conflict.

1 COMENTARIU

 1. LVIV, Ucraina — Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut din nou apel la Rusia să negocieze încheierea războiului, dar spune că Ucraina nu ar fi de acord să renunțe la niciunul din teritoriul său de dragul păcii.

  Președintele le-a spus bărbaților și femeilor îmbrăcați în oboseală că „nu este o hiperbolă” când spune că sunt „cea mai bună forță de luptă din lume”.

  MOSCOVA — Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat că Rusia se confruntă cu un război total declarat de Occident.

  Atenție !
  Lavrov a spus la o întâlnire de vineri că „ne-a fost declarat un adevărat război hibrid, război total”. El a spus că obiectivul este „distrugerea, distrugerea, anihilarea, sugrumarea economiei ruse și a Rusiei în ansamblu”.

  În prima lună a ceea ce Rusia descrie drept o „operație militară specială” în Ucraina, Occidentul a impus măsuri dure care vizează economia și sistemul financiar al Rusiei, precum și președintele Vladimir Putin și oligarhii ruși.

  Cu toate acestea, Lavrov a spus că Rusia nu este izolată. „Avem mulți prieteni, aliați, parteneri în lume”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...