Mici și bere gratis de 1 Mai de la Primărie la Iași. Cât a costat distracția (Foto)

Ziua Internațională a Muncii s-a sărbătorit ca în vremurile bune la Iași: mici și bere gratis, muzică și voie bună. Localnicii au fost de-a dreptul încântați de inițiativa edililor locali.

Evenimentul a avut loc la Zona de Agrement Ciric (în zona insulei), ocazie cu care a fost deschis oficial sezonul estival. Pe lângă mici și bere, cei prezenți au avut parte și de un spectacol de muzică populară susținut de artiști ieșeni: Ștefan Pintilie, Cristinel Iordăchioaia, Biatrice Duca și Ansamblul Folcloric „Busuioc Moldovenesc” al Companiei de Transport Public SA Iași, potrivit BZI.ro.

După cum a declarat primarul Mihai Chirică, peste 5.000 de ieșeni au ținut să onoreze invitația lansată de Primărie.

”Deși folosită în trecut drept motiv de propagandă comunistă, Ziua Internațională a Muncii reprezintă un bun prilej de apreciere și respect față de toți cei care, prin muncă și implicare, contribuie la buna funcționare și dezvoltarea societății. Munca este un factor de progres și o modalitate unică prin care omul își împlinește scopurile de desăvârșire spirituală și materială. De 1 Mai, tuturor celor care își câștigă pâinea prin muncă le doresc sănătate și spor în toate!”, a postat pe pagina de Facebook primarul.

Distracția de 1 mai 2023 a costat în jur de 15.000 lei, potrivit presei ieșene. Evenimentul a fost aprobat de consilierii locali în ședința de miercuri, 26 aprilie, fiind organizat cu sprijinul sindicatelor din cadrul companiilor municipale.

Sursa foto: Mihai Chirica FB
Sursa foto: Mihai Chirica FB
Sursa foto: Mihai Chirica FB
Sursa foto: Mihai Chirica FB

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...