Mick Jagger a împlinit 78 de ani. Lucruri mai puțin știute despre solistul Rolling Stones

Mick Jagger, legendarul solist al trupei Rolling Stones, a împlinit astăzi 78 de ani. Înnobilat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Sir Michael Phillip, Jagger este unul dintre cei mai bogați muzicieni din lumea rock-ului.

Ca licențiat al prestigioasei universități britanice London School of Economics, nu este tocmai surprinzător că Jagger este una dintre cele mai înstărite vedete din lumea divertismentului, având o avere estimată între 360 și 500 de milioane de dolari, potrivit The List.

Nefiind mulțumit să petreacă timpul doar cu familia și alte vedete rock, despre Jagger se cunoaște că frecventează cercuri de intelectuali și membri ai aristocrației britanice.

Turneul Rolling Stones ce a avut loc în 1970 în SUA a fost observat de faimosul autor american Truman Capote, fotograful Peter Beard și prințesa Lee Radziwell, sora mai tânără a fostei prime doamne americane, Jacqueline Kennedy.

Acesta este cunoscut de asemenea ca un filantrop generos și un activist de mediu care a avertizat recent cu privire la efectele nocive ale plasticului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole