Microbuz școlar plin cu elevi a fost implicat într-un accident rutier în județul Cluj

Doi copii şi un adult au fost duşi la spital pentru investigaţii în urma unui accident rutier care a avut loc vineri, între localităţile clujene Nireş şi Unguraş, şi în care au fost implicate un microbuz şcolar şi un autoturism.

„Intervenţie în urma unui accident rutier în care a fost implicat şi un microbuz între localităţile Nireş şi Unguraş. Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs între localităţile Nireş şi Unguraş. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.00, fiind alertat concomitent şi un echipaj SAJ. La faţa locului, salvatorii au găsit un microbuz pentru transport şcolar şi un autoturism avariate, cu ocupanţii ieşiţi din acestea”, informează ISU Cluj.

Din primele evaluări, nicio persoană nu a suferit vătămări grave.

„Au fost consultaţi doi copii şi doi adulţi, de către echipajele de asistenţă medicală, dintre care un adult şi doi copii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate. La prima evaluare aceştia prezentau doar afecţiuni uşoare”, se mai arată în informarea ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole