Migranți prinși în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera cu Ungaria

Cinci migranți au fost prinși în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera cu Ungaria. Cetățenii străini de origine afgană erau ascunşi într-un automărfar.

Aceștia au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră bihoreni, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea.

„În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au efectuat controlul amănunţit asupra unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean bulgar. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, saci cu piatră decorativă pentru o societate din Polonia. În urma efectuării controlului asupra mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, cinci cetăţeni străini”, se arată în comunicatul ITPF Oradea.

Cetățenii din Afganistan prinși la vamă au vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani. Ei sunt solicitanţi de azil în România.

În comunicat se mai precizează că poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...