Mihai Iosif revine pe banca tehnică: „Eu şi cei de lângă mine vom da 100%”

Mihai Iosif (47 de ani) a revenit pe banca tehnică. Fostul antrenor al Rapidului a semnat cu Minaur Baia Mare, ocupanta locului 16 din Liga 2.

Tehnicianul pe care îl înlocuieşte, Ciprian Danciu, l-a prezentat pe fostul antrenor al Rapidului.

Am venit în urma discuţiilor avute cu domnul primar. Ne dorim toţi să jucăm la mare, adică să atacăm promovarea sezonul viitor. Tot oraşul trebuie să-i mulţumească fostului antrenor, care a făcut un lucru extraordinar promovând echipa.

Am avut o discuţie personală cu el şi vreau să ştie tot oraşul că durererea pe care o are în suflet îl va măcina toată viaţa. E echipa lui de suflet şi îl va urmări. 

Ce m-a făcut să vin aici este dorinţa de a promova sezonul viitor. Noi şi toţi cei din conducere trebuie să creăm o emulaţie în Baia Mare, ca atunci când joacă echipa să fie o sărbătoare în oraş.

Mi-aş dori ca cei mai în vârstă să le povestiţi meciul istoric cu Real Madrid, probabil a fost unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria clubului. Mi-aş dori ca toţi copiii să vină la meci pentru a vedea un spectacol.

Nu am ce promisiuni să vă fac. Eu şi cei de lângă mine vom da 100%. Cei care nu vor corespunde, în primul rând din punct de vedere uman, nu vor merge mai departe la drum cu noi. Pentru mine, lucrul ăsta înseamnă să fii devotat şi să-ţi aperi aproapele”, a afirmat Iosif.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...