Mihai Iosif şi-a reziliat contractul cu Rapid. Cine ar urma să-l înlocuiască

Antrenorul Mihai Iosif şi Rapid au încheiat astăzi, de comun acord, colaborarea, au anunțat reprezentanții nou-promovatei, pe pagina de Facebook.
„Vă mulţumesc pentru tot! A fost un an în care am reuşit să readucem împreună Rapidul în prima ligă, acesta era visul meu, iar acesta s-a împlinit. De acum, visul meu este să câştig, cândva, un titlu cu Rapid, iar după cum vedeţi visurile mi se îndeplinesc. Mulţumesc suporterilor noştri senzaţionali, care au fost mereu lângă echipă, şi conducerii care a avut încredere în mine. Dacă e să regret ceva, aş spune că regret că nu am prins noul stadion Giuleşti din funcţia de antrenor, însă toate la timpul lor. Aş face, în astfel de momente, cum am făcut mereu, apel la unitate. Unitate între echipă, suporteri, conducere şi staff tehnic. Uniţi, Rapid poate ajunge chiar şi anul acesta într-o cupă europeană! Hai Rapid!”, a spus Mihai Iosif la despărţirea de Rapid.

Mihai Iosif a stat pe banca Rapidului, în 49 de meciuri. Dintre acestea, 47 au fost în campionat şi două în Cupa României, iar bilanțul a fost de 18 victorii, 16 remize şi 15 înfrângeri, cu un golaveraj 61-54. Rapid ocupă locul 9 în Liga 1, cu 37 de puncte, după 29 de etape, la opt puncte în spatele Farului Constanţa, formaţia de pe locul 6, ultimul ce asigură calificarea în Play-Off.

Noul antrenor al echipei giuleștene ar urma să fie Adrian Mutu. “Noul antrenor va fi prezentat azi. E Adi Mutu. Să nu mai mințim lumea! Au decis conducătorii. Nu se mai în calcul varianta Pancu sau Șumudică, pentru că e tardiv.Noi susținem Rapidul. Mutu trebuie să fie profesionist, știe că la Rapid e greu. Știe că aici trebuie să ai performanțe, mai ales dacă nu faci parte din familia Rapidului. Dacă ai onoarea de a fi ales în detrimentul unor rapidiști extrem de iubiți, trebuie să arăți multe. E o sarcină dificilă pentru Adi Mutu. Sper să reușească și să fie bine pentru toată lumea”, a declratat Gigi „Corsicanu”, liderul fanilor Rapidului, la ProX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole