Mihăiță Ursu a fost demis din funcția de director general TAROM

Mihăiță Ursu, director general al companiei TAROM începând cu data de 4 ianuarie 2022, a fost demis de Consiliul de Administrație al companiei.

Potrivit surselor Ziarului Puterea decizia Consiliului de Administrație al companiei a fost luată în această după-amiază.

Mihăiță Ursu – inginer geodez și specialist în vânzări de țiglă metalică – a mai ocupat, de altfel, funcția de director al companiei în perioada iunie 2020 – iunie 2021.

Consiliul de Administraţie l-a nominalizat pe Mihăiţă Ursu în funcţia de director general în contextul în care operatorul aerian naţional se află în plin proces de transformare, demarat la începutul anului 2020, o dată cu accesarea împrumutului de salvare ca urmare a pre-notificării la Comisia Europeană a unui ajutor de stat de restructurare.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul TAROM, directorul general Mihăiță Ursu avea un salariu brut de 37.000 lei/lună.

”Remunerația brută a Directorului General are valoarea de 37.000 lei/lună, cu respectarea art. 38, alin. 1 din OUG 109/2011 privind guvernanta corporativă a întreprinderilor publice, cu completările si modificările ulterioare”.

1 COMENTARIU

  1. A reușit domne Mindrescu! Oricum se lauda ca se pi.e pe Bode!!! Se pare ca a și făcut o!!! Ursu ca sa înțeleagă toată lumea era finul lui Bode!!! Sa vedem acum ce urmează! Poate pune vre un expert geolog:)))
    Ca Mindrescu este expert in agroalimentație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...