Mii de cadre medicale din Constanța vor fi vaccinate împotriva coronavirusului începând din 4 ianuarie

Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța a anunțat, miercuri, că peste 4.300 de cadre medicale vor fi vaccinate împotriva coronavirusului începând din data de 4 ianuarie, în șase centre. Conform sursei citate, în faza zero au fost vaccinate 260 de persoane de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că luni, 4 ianuarie, va începe în judeţul Constanţa faza 1 de vaccinare anti-Covid, care prevede vaccinarea personalului medical.

Vor exista şase centre pentru vaccinarea personalului medical: Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia, Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord, Spitalul Municipal Medgidia şi Spitalul Militar de Urgenţă “Al.Gafencu” SMMIT.

“Până în acest moment discutăm despre 4304 de oameni care lucrează în domeniile sănătăţii şi social – sistem public şi privat, care şi-au exprimat dorinţa de a fi vaccinaţi.”, a transmis DSP Constanţa.

Pe data de 30 decembrie a fost încheiată faza zero a vaccinării la Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, iar cu acest prilej 260 de persoane au fost vaccinate.

Sursa citată menţionează că un flacon conţinând cinci doze de vaccin a fost raportat la pierderi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole