Mii de oameni au semnat o petiție prin care cer modernizarea DN71! Drulă aude?

Sătui de nepăsarea autorităților care pur și simplu au lăsat de izbeliște ani de zile DN71, între Bâldana și Sinaia, mai mulți cetățeni din județul Dâmbovița au lansat o petiție on-line prin care cer de urgență modernizarea acestui drum.

La disperarea oamenilor care locuiesc în zonă a contribuit și faptul că în mod iresponsabil, ministrul Cătălin Drulă a acceptat acum o săptămână rezilierea contractului pentru modernizarea sectorului Bâldana – Târgoviște.

Istoria acestei rezilieri este cu atât mai de neînțeles pentru cetățenii județului Dâmbovița, pentru că acest contract fusese semnat chiar in ultimele zile ale anului trecut.

Potrivit unor informații, ministrul Cătălin Drulă, influențat de actuala directoare generală a CNAIR , Mariana Ioniță, a acceptat această reziliere, fără să înțeleagă toate consecințele.

Motivul pentru care aceasta a venit cu ideea rezilierii unui contract pe care tot ea îl semnase anul trecut, ține de fapt de încercările de a arăta cât îi este de utilă noului ministru, Cătălin Drulă și astfel să nu fi schimbată din funcție.

Din cauza acestui joc obscur și cinic, bazat pe interese meschine, suferă de fapt multe mii de cetățeni, care nu înțeleg de ce de atâția ani nu se modernizează DN 71.

Sătui de promisiunile nerespectate și de bătaia de joc, venite din partea unor personaje efemer cocoțate pe scaunele de la București, oamenii din județul Dâmbovița au decis să ia măsuri și la inițiativa părintelui Ionuț Ghibanu, vicar eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviște și președinte al Crucii Roșii Dâmbovița  au lansat petiția on-line „ÎNCEPEȚI ACUM MODERNIZAREA DN71”.

Citește mai multe AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...