Milionarul Dan Nicorescu a fost tâlhărit (surse)

Unul dintre cei mai bogați oameni din România, Dan Nicorescu, a fost tâlhărit de doi bărbați necunoscuți care ar fi intrat în casă și, prin violență, ar fi sustras o sumă de bani și bijuterii, anunță Poliția Capitalei.

„Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au patruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras  o sumă de bani și  bijuterii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul  preluării cazului  de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”, a anunțat Poliția Capitalei.

Potrivit surselor noastre, este vorba despre milionarul Dan Nicorescu. Se pare că hoții l-au legat pe omul de afaceri, acesta fiind găsit astăzi, în jurul orei 14:00 de concubina sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...