Milionarul Dan Nicorescu a fost tâlhărit (surse)

Unul dintre cei mai bogați oameni din România, Dan Nicorescu, a fost tâlhărit de doi bărbați necunoscuți care ar fi intrat în casă și, prin violență, ar fi sustras o sumă de bani și bijuterii, anunță Poliția Capitalei.

„Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au patruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras  o sumă de bani și  bijuterii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul  preluării cazului  de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”, a anunțat Poliția Capitalei.

Potrivit surselor noastre, este vorba despre milionarul Dan Nicorescu. Se pare că hoții l-au legat pe omul de afaceri, acesta fiind găsit astăzi, în jurul orei 14:00 de concubina sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...

Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane...

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul. FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale...