Mina ”Scheletu”, nefrecventabil pentru ministrul Agriculturii și fermieri

O întâlnire a fermierilor într-o locație din județul Giurgiu a scos în evidență faptul că liderii PSD din acest județ nu sunt agreați la nivelul Guvernului de anumiți demnitari chiar din propriul partid.

La circa 20 de kilometri de București, într-o fermă din localitatea giurgiuveană Iepurești, a avut loc ieri o întâlnire a fermierilor denumită pompos congres. Invitatul de onoare a fost ministrul PSD al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, iar printre cei prezenți s-a numărat controversatul consilier onorific al premierului, Remus Borza, și fostul ministru al Agriculturii, traseistul politic Daniel Constantin (vezi FOTO).

Însă, suprinzător, de la această întâlnire a lipsit liderul interimar al PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina ”Scheletu”, pupila sa – deputata Elena Dinu, și prefecta PSD de Giurgiu, Florentina Stănculescu.

În schimb, la acțiunea fermierilor de la Iepurești au fost prezenți mai mulți primari, chiar de la PSD, din zonă, dar și un vicepreședinte PNL al CJ Giurgiu. Potrivit informațiilor noastre, Mina ”Scheletu”, Elena Dinu și prefecta de Giurgiu nu au fost invitați pentru un motiv foarte simplu: nu sunt agreați de ministrul Agriculturii și de o mare parte dintre fermierii prezenți la acest eveniment.

DINU-MINA

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole