Minerva face cafea bună?

De cele mai multe ori, coada vacii și ștampila primăriei n-au nici în clin, nici în mânecă. Sau, cel puțin, nouă, muritorilor de rând, așa ni se pare. De ce spun asta: face vâlvă, deja, știrea că astrologul Minerva, nume de scenă, căci în buletin doamna se numește Gabriela Dima, a fost angajată la Banca Națională a României.

Desigur, nu ne gândim că Mugur Isărescu a făcut această angajare pentru că vrea să știe dacă sunt aliniate astrele în privința, nu știu, Robor-ului, scade, crește, mai stă, de-astea… A zis-o el pe-aia cu băncile care au sărit calul cu acest Robor, dar, parcă nu cred că vrea să vadă cum mai stau țintă planetele în legătură cu asta.

Însă, nici vocea și talentul, dacă e să ne luăm după faptul că Minerva este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie, nu par să o recomande pentru un post la bancă. Numai dacă, nu cumva, Isărescu și ai lui nu se pregătesc, pe șestache, de vreun festival în vreun domeniu dintre cele indicate pe diplomele doamnei.

Și, atunci, deh, se întrevăd competențele acesteia. După cum afirmă BNR – asta după ce s-a pornit chestiunea cu angajarea, în urma podcastului lui Damian Drăghici, postul ocupat de Minerva în cadrul acestei instituții a statului este de secretară a unui director care se ocupă cu mentenanţa administrativă a BNR.

Bun… Minerva are 64 de ani, deci, nici vârsta n-ai zice că o recomandă să fie secretară. Căci, cel puțin prin glume și bancuri așa se arată, că secretara trebuie să fie jună, frumoasă, ferice de munca la împărăția directorului. Atunci, dacă aia nu e, aia nu e, înseamnă că Minerva se pricepe la făcutul de cafea. Precis face cea mai bună cafea din sud-estul Europei! Făcutul de cafea mai intră, nu, în fișa postului de secretară?

Textul ăsta pare malițios. În fapt, încercam numai să-mi dau seama dacă Banca Națională a României face angajări la greu, oricum, pe oricine, pentru că are niște bani de prăduit, sau Minerva chiar e un talent înnăscut și inestimabil și, da, plângeau și pietrele instituției de stat dacă nu era angajată o așa valoare.

În podcastul lui Damian Drăghici, Minerva a făcut următoarea declarație: „La ora actuală, am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”.

Eh… Deci, iubitorii de premoniții astrologice de la Minerva trebuie să-și pună pofta în cui. Doamna nu mai iese pe sticlă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...