Ministerul Apărării va crește capacitatea de vaccinare în centrele proprii

Ministerul Apărării Naționale are locuri pentru vaccinarea populaţiei generale în 56 de centre proprii, organizate în spitalele militare şi în unităţi militare.

Este vorba de puţin peste 7.000 de persoane vaccinate cu toate cele trei seruri folosite în prezent în România, majoritatea angajaţi ai MApN. Anunţul suplimentării capacităţii de vaccinare a fost făcut de premierul Florin Cîţu.

Din 5 aprilie vom putea suplimenta cu 10% numărul persoanelor care pot fi vaccinate în centrele militare. Știți foarte bine că din etapa a 3-a sunt deschise tuturor persoanelor”.
Odată cu finalizarea vaccinării persoanelor din primele două etape centrele de vaccinare ale ministerului vor continua vaccinarea populaţiei generale şi vor putea să dubleze aproape  capacitatea de doze administrate zilnic.

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că, unde este nevoie, poate organiza centre de vaccinare mobile proprii sau poate asigura personal medical care să deservească astfel de centre.

Măsurile anunţate vin după ce Ministerul Apărării Naţionale a fost acuzat că ar fi vaccinat peste rând membrii ai familiilor angajaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...