Ministerul Energiei a lansat în consultare proiectul de eficiență energetică în industrie din cadrul PNRR

Ministerul Energiei a lansat miercuri spre consultare publică documentele aferente apelului competitiv – Sprijinirea investiţiilor în modernizare, monitorizarea şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici în vederea asigurării eficienţei energetice în sectorul industrial, a anunţat instituţia pe pagina de Facebook.

Este vorba despre măsura de investiţii 5, componenta C.6 Energie din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Aceasta este o schemă de ajutor de stat având ca obiectiv sprijinirea investiţiilor în modernizarea, monitorizarea şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici în vederea asigurării eficienţei energetice în sectorul industrial.

Ministerul a lansat şi ghidul specific privind sprijinirea investiţiilor în modernizare, monitorizarea şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici în vederea asigurării eficienţei energetice în sectorul industrial, precum şi anexele aferente.

Perioada de consultare publică este de 10 zile calendaristice de la data publicării pe pagina electronică a Ministerului Energiei.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole