Ministerul rus de Externe a anunţat că Rusia îşi va retrage personalul diplomatic din Ucraina

Minsterul rus de Externe a anunţat marţi că Rusia îşi va retrage personalul diplomatic din Ucraina „pentru a le proteja viaţa şi a le oferi siguranţă”, conform unui comunicat dat publicităţii de către Ministerul de Externe din Rusia, informează CNN.

 „În circumstanţele actuale, prioritatea noastrăeste să avem grijă de diplomaţii ruşi şi de angajaţii Ambasadei şi consulatelor generale”, se menţionează în comunicatul citat.

„Pentru a le proteja viaţa şi a le oferi siguranţă, leadership-ul rus a decis să evacueze personalul misiunilor ruse externe în Ucraina, măsură care va fi aplicată în viitorul foarte apropiat”, se mai precizează în comunicat.

  1. Putin va fi terminat si jucat in picioare chiar de rusi daca va ataca Ucraina.Deja este o tinta.Cand vor veni primele sicrie cu tinerii rusi nu va mai avea scapare.Deja rusii au devenit cel mai mare dusman al lui Putin.Prietenii lui Putin au vile prin Tenerife,Coasta de Azur,Spania,Miami la care nu vor mai avea acces.Bancile vor bloca banii rusilor.Vor fi luati in suturi peste tot in lume.Putin isi taie singur craca de sub picioare.Si gacica lui gimnasta o sa-i dea cu flit pentru ca ii pune in pericol copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...