Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, se pregătește să-și dea demisia din toate funcțiile

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, are de gând să demisione din toate funcțiile deținute, la acest moment, după ce procurorii au cerut să i se ridice  imunitatea parlamentară, potrivit Antena 3.

„Adrian Chesnoiu își va da demisia din toate funcțiile pe care le ocupă atât în Parlament, cât și în partid. DNA a cerut începerea urmăririi penale pe numele ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, pentru abuz în serviciu și ridicarea imunității”, arată postul TV.

DNA a cerut ridicarea imunității pentru Adrian Chesnoiu, în urmă cu scurt timp, motivul invocat fiind abzul în serviciu.

Citește și DNA cere ridicarea imunităţii ministrului Agriculturii; este acuzat de abuz în serviciu (Update: Comunicatul DNA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...
Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...