Ministrul Apărării în izolare după ce Șeful Statului Major a fost testat pozitiv la COVID-19

Ministerul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a anunţat, joi seară, că generalul-locotenent Daniel Petrescu, şeful Statului Major al Apărării, a fost testat pozitiv la infecţia cu noul coronavirus, fără a prezenta simptomele bolii.

Anunțul a venit după cel în care ministrul Tineretului, Ionuț Stroe a intrat în izolare, iar ministrul Agriculturii a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Din motive de precauţie, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, al căru test a fost negativ, s-a izolat la sediul Ministerului, urmând a fi retestat.MApN a anunţat, joi seară, că Daniel Petrescu, şeful Statului Major al Apărării, a fost confirmat cu noul coronavirus.  

„Au fost luate măsurile stabilite de protocolul aplicabil în această situaţie, generalul-locotenent Petrescu intrând în izolare într-un spaţiu special destinat la sediul MApN, de unde îşi exercită în continuare atribuţiile funcţionale”, a transmis MApN.  

Ministrul Nicolae Ciucă a fost testat negativ în aceeaşi dată, însă, din motive de precauţie, a intrat, de asemenea, în izolare la sediul MApN, urmând a fi retestat în 72 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole