Ministrul Culturii, un an de stat cu spatele la Opera Națională

Ministrul Culturii, liberalul ieșean Bogdan Gheorghiu, a reușit o performanță printre demnitarii care au ocupat acest fotoliu după 1989.

Bogdan Gheorghiu este singurul ministru al Culturii care într-un de mandat nu și-a făcut timp să facă o vizită de lucru la Opera Națională din București, cea mai importantă entitate aflată sub tutela acestui minister.

Practic, într-un an de zile, ministrul Culturii n-a avut curiozitatea să afle cum se desfășoară activitatea în această instituție de renume european și mondial și ce probleme au cei aproximativ 600 de angajați ai instituției.

Bogdan Gheorghiu este deputat PNL, membru în comisia de cultură din Parlament.În vârstă de 44 de ani. La bază, este jurnalist și actor. Potrivit CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputaților, Gheorghiu a urmat cursurile Universității Ecologice București – Facultatea de Arte- Actorie, iar licența a susținut-o la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași – Facultatea de Actorie. A fost realizator de emisiuni de televiziune și radio și managerul unui radio din Rădăuți.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole