Ministrul de Interne, mesaj pe final de an: 2020 ne-a forțat să fim mai uniți și mai buni

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis un mesaj de final de an, în care spune că 2020 a fost un an în care „am fost puși în fața unor provocări fără precedent și care ne-a forțat să fim mai uniți și mai buni”.

”Peste câteva ore încheiem anul 2020, un an în care am fost puşi în faţa unor provocări fără precedent şi care ne-a forţat să fim mai uniţi şi mai buni. Am învăţat în acest an mai multe lecţii care ne-au adus mai aproape unii de alţii si ne-au temperat agitaţia cotidiană. Am învăţat să preţuim mai mult viaţa, sănătatea noastră şi a celor dragi, am învăţat ce mult contează să nu cedezi la greu şi să transformi o criză într-o oportunitate”, a scris Bode, joi seară, pe Facebook.

Ministrul de Interne afirmă că aşteaptă ”cu speranţă şi ncredere” anul 2021.

”Aşteptăm anul 2021 cu speranţă şi încredere că ne va fi mai bine, că vom reveni la normalitate şi ne vom împlini dorinţele si proiectele de suflet. Sunt încrezător că anul care vine ne va găsi mai pregătiţi ca niciodată să luăm ce este mai bun de la viaţă! Vă doresc un An Nou cu sănătate, să îndrăznim mai mult şi să creăm momente memorabile alături de cei care contează in vieţile noastre. La multi ani, dragi români”, a transmis ministrul de Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...