Ministrul desemnat al Transporturilor recunoaște că a copiat programul USR. Ce explicație are și câți km de autostradă promite anul acesta

Sorin Grindeanu, ministrul desemnat al Transporturilor, susține că ar fi șanse cât de cât rezonabile pentru doar 7 km de autostradă, în acest an. În ceea ce privește secțiunea „Transporturi” din programul de guvernare, recunoaște că a copiat din propunerile USR, dar are și o explicație.

Întrebat miercuri, la audierile din cadrul comisiei de specialitate din Parlament, câți Km de autostradă vor fi dați în folosință în acest an, Sorin Grindeanu a nominalizat două tronsoane, dintre care doar unul cu șanse cât de cât rezonabile.

Este vorba de 7 km de autostradă, pe sectorul Tg Mureș – Ungheni. A mai vorbit, cu extrem de mari rezerve, și de posibilitatea de a da în folosință aproximativ 25 de km din lotul 2 Sebeș – Turda

Dar acolo avem un mare semn de întrebare legat de anumite lucrări de infrastructură și surpări, au apărut deja decalaje deja astfel încât am un mare semn de întrebare că poate fi dat în folosință în acest an”, a spus Grindeanu.

Întrebat de fostul ministru, Cătălin Drulă (USR) dacă a copiat elemente din programul USR de guvernare, social – democratul a recunoscut că da.

Aveți dreptate că programul de guvernare este aproape la fel cu cel depus de dvs., dar este o explicație că suntem cu termene clare, planuri clare și trebuie doar seriozitate, atfel încât să ajungem la implementarea lor, indiferent de culoarea politică”, s-a justificat Grindeanu. Acesta a primit aviz favorabil în comisia de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole