Ministrul Economiei, Claudiu Năsui (USR-PLUS), acuzat că a copiat o inițiativă PSD

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, este acuzat că a copiat ideea PSD când a propus un proiect de OUG prin care va fi legalizat modelul de afaceri „from-farm-to-fork”, de la fermă la furculiță: „Ideea este bună, dar ministrul poate fi felicitat doar pentru că a știut de unde să copieze”.

„După 8 luni de când este ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu – Iulius – Gavril Năsui s-a gândit să scoată România din impas! Drept urmare, tânăra speranță a propus un proiect de Ordonanță de Urgență prin care va fi legalizat modelul de afaceri <from-farm-to-fork> (de la fermă la furculiță). Ideea este bună, dar ministrul poate fi felicitat doar pentru că a știut de unde să copieze aceste idei, adică din programul de guvernare pe agricultură al PSD. Cu un tupeu fantastic, ministrul Năsui vine cu explicații pentru fraieri de parcă i-ar aparține”, afirmă fostul secretar de stat din Ministerul Agricuturii, social-democratul Daniel Botănoiu.

El îi recomandă lui Claudiu Năsui să se documenteze.

„La o simplă căutare pe Google, veți vedea că aceste strategii au fost gândite de cei pe care i-ați hulit și pe care îi tot huliți. Aceste strategii fuseseră preluate și de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, chiar la început de mandat. Despre un astfel de model vorbește și europarlamentarul Carmen Avram de ceva timp. Printr-o astfel de propunere nu faceți altceva decât să confirmați că programul de guvernare al PSD este unul bun, comparativ cu al coaliției din care faceți parte… Prea multă literatură și vorbe goale nu dau rezultate, iar oamenii nu pot fi prostiți la infinit, nu-i așa?”, concluzionează Botănoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...