Ministrul Educației: „Școala începe pe 8 noiembrie. Numărul de teze va fi redus, ponderea notei în medie va fi mai mică”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni că școala va reîncepe din data de 8 noiembrie, când se termină cele două săptămâni de vacanță. Ministrul pledează în continuare pentru prezența fizică la ore, acolo unde se poate. Totodată, numărul tezelor va fi redus și pentru gimnaziu, și la liceu.

La data de 8 noiembrie, școala va începe. Ministrul educației rămâne în continuare consecvent principiului prezenței fizice la ore, în limita măsurilor sanitare impuse”, a anunțat luni Sorin Cîmpeanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Conform acestuia, tezele vor putea fi susținute din data de 6 decembrie dar numărul lor va fi redus de la trei la două, în cazul ciclului gimnazial, și de la patru la trei, în cazul liceului.

Nota obținută va avea o pondere mai mică față de cea actuală.

Știre în curs de actualizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...