Ministrul Educației: Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții

Ministrul Educației, Monica Anisie, susține că se simte tristă fiindcă nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă în jurul său, menționând că toată lumea critică, însă nimeni nu vine cu soluții.

”Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Ministrul Educației, pe Facebook.

Anisie a explicat că înainte de a arunca cu piatra, fiecare trebuie sa se uite la el în oglindă.

”Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!”.

Ministrul Educației susține că îi este dor de sinceritatea și bucuria elevilor săi, care apreciază „cu sinceritatea” ceea ce a făcut, face și va face întotdeauna.

Anisie afirmă că-i e dor de elevii ei, care apreciază cu sinceritate ceea ce a făcut.

„Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinţii lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că va fi bine”, a încheiat ministrul Educaţiei.

1 COMENTARIU

  1. Pentru toate tăriile din europa de est, învățământul este o provocare. Pentru Romania una dintre cele mai importante provocări va fi automatizarea, deoarece va face lucrarea manuală inutilă în multe zone industriale. Industria și agricultura, care sunt vitale pentru economia Românească, care pot fi afectate din lipsa personalului tânăr calificat. Tocmai din acest motiv, învățământul trebuie să țină pasul cu îmbunătățirile tehnologice și să ofere performanțe remarcabile în acest domeniu, prezent și viitor. Cu siguranță nu se va întâmpla automat, Dar trebuie să ne gândim inteligent fără orgolii și lucrăm cu toți ingineri și specialiști… indiferent de naționalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...