Ministrul Energiei dezbate, la Praga, cu americanii, despre programul de energie nucleară al României

Publicat: 28 mart. 2022, 13:15, de Otilia Caloian, în ECONOMIE , ? cititori
Ministrul Energiei dezbate, la Praga, cu americanii, despre programul de energie nucleară al României
Sursa foto: Pixabay.com

Ministrul român al Energiei, Virgil Popescu, se află luni la Praga, pentru discuţii bilaterale cu oficiali ai Departamentului de Stat pentru Energie al SUA pentru a discuta detalii despre parteneriatul dintre ţara noastră şi Statele Unite cu privire la susţinerea programului nuclear civil, potrivit Ministerului Energiei.

Marţi, tot la Praga, ministrul va participa la masa rotundă „Partnership for Transatlantic Energy and Climate Cooperation Nuclear Energy Working Group”.

Oficialul român va fi prezent miercuri la Berlin, la evenimentul „Dialogul Tranziţiei Energetice Berlin 2022”, alături de miniştrii Economiei, Energiei şi Mediului din Germania, Ucraina, Azerbaidjan, Kazahstan, Nigeria, Macedonia, Israel, Cuba şi alte ţări.

Virgil Popescu a fost invitat luni, 28 martie, la dezbaterea Ora Guvernului din Parlament, însă a transmis o informare privind motivele pentru care nu va fi prezent.

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele