Ministrul francez al Sportului, Roxana Mărăcineanu, nu vrea ca fiul ei să fie fotbalist

Ministrul delegat al Sporturilor din Franţa, Roxana Mărăcineanu, a declarat, într-o emisiune a postului RMC, că şi-a îndrumat mai mult fiul să joace rugby decât fotbal, potrivit lequipe.fr.

“Fiul meu de 5 ani joacă fotbal în fiecare sâmbătă şi pot să vă spun că este extraordinar ceea ce trăim pe un teren în ceea ce priveşte diversitatea, copiii, această relaţie extraordinară cu educatorii”, a declarat Roxana Mărăcineanu. Dar din cauza numeroaselor incidente care au avut loc pe stadioanele din Franţa de la începutul sezonului, ea a precizat că preferă ca fiul ei să meargă la rugby profesionist decât la fotbal.

E adevărat că de fiecare dată când merg pe stadion ca ministru, îmi spun cu bucurie că mai bine că mi-am îndrumat copilul mai mult către rugby decât către fotbal. Şi e păcat”, a mi spus fosta înotătoare de origine română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...