Ministrul Mediului vrea programe speciale pentru micii transportatori, la Rabla

„Mi-aş dori foarte mult să avem un program dedicat flotelor de transport de marfă, că vorbim de curieri, de pizza, de taximetrie”, a declarat Mircea Fechet.

”RABLA este cel mai vechi program pe care Ministerul mediului şi Administraţia Fondului pentru Mediu îl desfăşoară în România. Este un program cu tradiţie şi spun cu mândrie că un procent semnificativ din autoturismele vândute de cei doi producători români ajung la populaţie şi prin cele două programe”, a declarat Mircea Fechet în emisiunea România Politică de la Prima News.

Ministrul Mediului a precizat că în programul Rabla Plus au deschis săptămâna trecută o nouă sesiune şi au avut 72 de milioane de lei. ”Îmi doresc să fim şi mai ambiţioşi anul viitor”, a spus Fechet.

”Cu alte cuvine, dacă reuşim să punem în circulaţie un număr mai mare de autoturisme electrice, decât am făcut-o în anul trecut (..) eu mă declar satisfăcut”, a spus ministrul. Fechet a precizat că ”anul acesta, la Rabla Plus, au avut 780 de milioane de lei buget” şi vrea ca anul viitor bugetul să fie şi mai ambiţios.

”Nu pot să ascund faptul că mi-aş dori foarte mult să avem un program dedicat flotelor de transport de marfă, că vorbim de curieri, că vorbim de pizza”, a spus ministrul mediului, el făcând referire şi la taximetrie.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole